Terapeuter

PAMELA NOBER

Pamela er autorisert hudterapeut med internasjonal eksamen CIDESCO. CIDESCO er verdens mest ansette diplom innen hudpleiebransjen. Pamela var ferdig utdannet i Sverige august 2011 og har siden da arbeidet på to forskjellige salonger i sentrale Oslo.

Pamelas interesse for yrket og for hver enkelt kunde gjør att din behandling hos henne alltid blir noe ekstra. Hennes profesjonalitet og evne for service er hennes sterke egenskaper.

Pamela utfører alle behandlinger i menyen og i tillegg til klassiske hudpleiebehandlinger kan hun også tilby resultatorienterte behandlinger med produkter fra ENEOMEY, som er ledende innen medisinsk hudpleie, cosmoceuticals og kjemisk peeling.

Unn deg en behandling hos Pamela og du kommer å føle hennes engasjement og kunnskap.

PAULINA «LULA» MALINSKA

Paulina er autorisert hudterapeut med internasjonal eksamen fra College of Health, Beauty & Education i Polen. Paulina var ferdig utdannet sommeren 2010 og har siden da arbeidet både i Polen og i Norge.

Paulina brenner for faget sitt og hennes mål er å gi deg en opplevelse samt en profesjonell behandling.  Hun har en veldig trofast kundegruppe og gir alltid det lille ekstra til kundene sine. Hun passer alltid på at du er fornøyd med ditt besøk på Bionic Skin.

Paulina utfører alle behandlinger i menyen og i tillegg til klassiske hudpleiebehandlinger kan hun også tilby resultatorienterte behandlinger med produkter fra ENEOMEY, som er ledende innen medisinsk hudpleie, cosmoceuticals og kjemisk peeling.

Book deg en time hos Paulina så tar hun hånd om din hud- og kroppspleie på beste måte.