Klassisk fotpleie

Unn dine føtter en fotbehandling og du får en følelse av velbefinnende i hele kroppen. En pedikyr hjelper til med å holde føttene i god form og forhindrer problem som føttene utstår hver dag. Vi avslutter behandlingen med å lakke dine tånegler med fantastiske Vinylux. Ønsker du følgende tjeneste utført med CND Shellac betaler du kun 180,- extra. Dette er en behandling hvor neglelakk blir herdet med LED-lys. CND Shellac gir ett jevnt og feilfritt resultat og lakken sitter opptil 3 til 4 uker. Shellac hverken skader neglen eller bidrar til misfarging. Denne tilleggsbehandlingen kan enkelt bookes i online bookingen.

Pedikyr er en kosmetisk behandling, behandling av eventuelle problem og sykdommer er hudlegens og medisinske fotterapeuter sine oppgaver.

Klassisk Fotpleie – 60min
Vi begynner behandlingen med ett varmt avslappende fotbad. Deretter klipper vi tåneglene, ordner neglebånd og renser rundt neglene. Føttene slipes myke og glatte. Behandlingen avsluttes med en herlig fotmassasje og lakking av tåneglene med ensfarget Vinylux neglelakk.
Pris 800,-

Ønsker du følgende tjeneste utført i din fotbehandling kan disse bookes i tillegg:
– Klassisk Fotpleie inkl. CND Shellac – 75min, ensfarget  980,-
– Fjerning av CND Shellac  0,-

Vi tilbyr gratis fjerning av CND Shellac til våre kunder, ønsker du dette før din fotbehandling så husk å booke det online slik at vi får satt av tilstrekkelig med tid.