Klassisk hudpleie

Vi bruker produkter fra M Picaut i våre ansiktsbehandlinger. Produktene er tilvirket med 95-99% økologiske ingredienser og inneholder minimalt med eteriske oljer og dufter for å passe også til deg med sensitiv hud. Etter våre ansiktsbehandlinger får du profesjonell veiledning om hvordan du kan pleie huden din hjemme. Våre terapeuter vil anbefale produkter tilpasset dine behov.

Ansiktsbehandling Express – 40min
En oppfriskende og lystergivende behandling for deg som ikke har så mye tid til overs. Inkluderer rens, eksfoliering, massasje av ansikt og dekolletasje, maske og påføring av serum, krem og øyeprodukt.
Pris 730,-

Ansiktsbehandling Classic – 60min
Vår klassiske ansiktsbehandling inkluderer rens, eksfoliering, utklemming, massasje av ansikt og dekolletasje, maske og påføring av serum, krem og øyeprodukt. Vi anbefaler denne behandlingen til alle, uansett hudtype, og spesielt for deg som ikke har gått på ansiktsbehandling tidligere. Produktene vi bruker blir tilpasset dine ønsker og behov. Huden blir både dyprenset og pleiet, samtidig som du får en deilig stund.
Pris 950,-

Ansiktsbehandling Perfect Skin – 75min
Dette er en komplett anti-age behandling som virker cellefornyende og oppstrammende. Produktene øker kollagen- og elastinproduksjon slik att hudkvaliteten blir forbedret. Inkluderer rens, eksfoliering, massasje av ansikt og dekolletasje, spesialmaske og påføring av serum, krem og øyeprodukt.
Pris 1150,-

Ansiktsbehandling Bionic Skin – 90min
Totalt avslappende behandling for kropp og ansikt. Behandlingen innledes med en avstressende og velgjørende ryggmassasje som siden overgår til vår klassiske ansiktsbehandling tilpasset din hudtype. Behandlingen inkluderer også fargning av vipper. Vår signaturbehandling tar deg til stedet du vil elske å være.
Pris 1395,-

Ønsker du følgende tjeneste utført i din ansiktsbehandling kan disse bookes i tillegg til en redusert pris:

– Farging av vipper og bryn 250,-
– Farging av vipper og bryn inkl form av bryn 390,-
– Farging av vipper 220,-
– Farging av bryn 180,-
– Farging av bryn inkl form av bryn 220,-
– Forming av bryn 200,-
– Ansiktsvoksing (overleppe, hake, kinn, nesebor) 120,-per område