Brasiliansk intimvoksing

Profesjonell hårfjerning med voks er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst.
Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere.  Mange kvier seg for å prøve voksing, men de som har prøvd angrer seg ikke.

Den brasilianske stilen betyr at vi fjerner alt hår nedentil. Konseptet kommer selvfølgelig fra Brasil, der moten ble at man i sin bikini skulle være helt fri fra hårvekst i det intime området. Hvis du ønsker å etterlate en stripe eller en trekant så si ifra til din terapeut. Regelmessig voksing anbefales hver 4. eller 5. uke.

Huden kan bli irritert etter brasiliansk voksing, spesielt etter første gangen. Noen kan for eksempel bli litt røde og andre kan få små prikker på huden, dette er kun ett tegn på at hårsekkene er irriterte. Dette er helt ufarlig og ubehaget forsvinner normalt i løpet av et par døgn. Noen får også problemer med inngrodde hår. Etter våre voksbehandlinger får du profesjonell veiledning om hvordan du kan pleie huden din hjemme for å unngå eller redusere problemer med inngrodde hår.

Vi utfører brasiliansk intimvoksing på kvinner i Oslo.

Verdt å merke er at vi er alltid ytterst nøye med rensligheten. Vi bruker kun sterile pinsetter, engangshansker og engangsspatler.

Vi tilbyr to forskjellige typer voks når vi utfører brasiliansk intimvoksing – stripsvoks og stripsfri voks

Brasiliansk stripsvoks:
Vi benytter oss av en såkalt kaldvoks som er oljebasert og varmes opp i en voksvarmer. Vi anser at dette er den mest effektive voksen for ett raskt og optimalt resultat. Pre-Waxing Oil og talkum appliseres på huden før vi påfører voksen. Oljen og talkumet fungerer som en barriere mellom voksen og huden, dette i tillegg til den teknikken vi bruker, gjør at behandlingen oppleves mindre smertefull. Voksen påføres på huden med en engangsspatel og dras deretter bort med en stripsremse. De hårstråene som er lange nok følger da med.

Brasiliansk stripsfri voks (aka varmvoks, hotwax etc. Kjært barn har mange navn):
Vi benytter oss av en såkalt varmvoks som har en ekstra fleksibel og kremete konsistens. Dens fuktgivende ingredienser som azulene, aloe vera, kamomille, rose og lavendel gjør at den er godt egnet til svært sensitive hudtyper. Stripsfri voks brukes alltid med en Pre-waxing Oil som virker beroligende og forhindrer voksen i å sette seg fast til huden. Voksen omslutter seg kun hårene og kleber ikke til huden. Voksen påføres på huden med en engangsspatel og terapeuten drar av selve voksen når den har stivnet etter noen sekunder. Den stripsfrie voksen kan påføres flere ganger på samme sted uten at det irriterer huden. Fjerner korte hår ned i 1mm.

Å tenke på før behandling:                                                                                                                                                                

  • 5 mm utvekst om du har barbert deg.
  • Peel/skrubb området dagen før behandling.
  • Benytt bomullstruser og løse bukser når du skal vokse deg slik at huden får mulighet til å puste etter behandlingen.
  • Huden bør ikke være solbrent eller irritert.

Å tenke på etter behandling:

  • Peel/skrubb området 1-2 ganger i uken
  • Bruk god fuktighetskrem som gjør huden myk og fleksibel
  • Du bør unngå å sole, bade eller trene minst 24 timer etter din behandling. Dette er på grunn av at hårsekkene er åpne og det kan komme inn bakterier som kan irritere huden.

Graviditet:
Man kan vokse seg helt frem til man skal føde. De fleste kan bli ekstra sensitive under graviditeten og i siste trimester er ofte leppene hovne. Derfor er det viktig at man går regelmessig slik at det ikke blir ekstra vondt. Efter fødsel kan man som regel begynne å vokse seg igjen etter 6 uker.

Menstruasjon:
Hvis man har menstruasjon når man skal vokse seg bruker man bare tampong.