Avansert hudpleie

Kjemisk peeling er ett samlingsnavn for ulike behandlinger der terapeuten legger aktive emner på huden, ofte syrer av forskjellige slag, for å forbedre og foryngre huden. I denne behandlingen bruker vi produkter fra ENEOMEY eller DERMAQUEST som er verdensledende innen medisinsk hudpleie og kjemisk peeling. Produktene forbedrer hudens tekstur samt gir den spenst og lyster. Behandlingen er dyprengjørende for acne, øker lyster og glans, tar bort pigmentflekker og reduserer fine linjer.

Det anbefales å bruke hjemmeprodukter som inneholder glykolsyre i minst 15 dager før starten av din første behandling. Dette kommer å forberede huden for peelingen og stimulere cellefornyelsen.

Peelbehandlingene bør også kombineres med hjemmeprodukter underveis for optimal effekt. Dels opprettholder man resultatet av peelen og dels har man en kontinuerlig foryngende, rengjørende og forebyggende effekt på huden. Det er også viktig at du kompletterer din hudpleie med solbeskyttelse. Vi på Bionic Skin bistår med valg av hjemmeprodukter som passer til din hud.

Kur på fire salongbehandlinger anbefales for beste resultat. Ved kjøp av kur får du 10% på hjemmeprodukter fra ENEOMEY og DERMAQUEST.

Kontraindikasjoner: Følgende tilstander skal ikke behandles med kjemisk peel.

  • Gravide eller ammende
  • Hvis du bruker Isotretinoin
  • Unngå soleksponering

ENEOMEY PURIFY PEEL40min

Indikasjoner: Acne, seborroisk hud. Effekt: Exfolierende og talgoppløsende. Behandlingen inkluderer rens, syrepensling, beroligende ansiktsmaske og påføring av ENEOMEY produkter.

Pris: 1295,- per behandling
Kur á 4 behandlinger med 15 dager intervaller: 4190,–  (ord. pris 5180,-)

ENEOMEY REJUV PEEL – 40min

Indikasjoner: Tegn på aldrende og slapp hud, rynker, matt og ujevn hudtone. Effekt: Kraftig hudforyngelse, gir lyster og spenst. Behandlingen inkluderer rens, syrepensling, beroligende ansiktsmaske samt påføring av ENEOMEY produkter.

Pris: 1295,- per behandling
Kur á 4 behandlinger med 15 dager intervaller: 4190,–  (ord. pris 5180,-)

DermaQuest designer peels: Avanserte eksfolieringsbehandlinger tilpasset din hudtype og dine behov. Velg Pumpkin resurfacer eller MangoBrite resurfacer.

MangoBrite resurfacer – 40min 

Dette er en kraftig antipigmenterende peeling fullpakket med stamceller fra appelsin og fruktkjøtt fra mango. Den bleker pigmenteringer og er betennelsesdempende samtidig som det øker fuktighetsnivået i huden. Behandlingen inkluderer rens, syrepensling og påføring av Dermaquest produkter.

Pris 999,-
Kur à 4 behandlinger: 3499 (ord. pris 3996,-)

Pumpkin resurfacer – 40min

Dette er en avansert eksfolieringsbehandling som gir fantastiske resultater på akne, akne arr, tette porer og aldrende hud. Den gir en jevnere hudtone og virker forebyggende mot akne. Behandlingen inkluderer rens, syrepensling og påføring av Dermaquest produkter.

Pris 999,-
Kur à 4 behandlinger: 3499 (ord. pris 3996,-)

Extraction facial – 60min  

Her jobber vi utelukkende med DERMAQUEST sine produkter. Hele behandlingen skreddersys til dine behov. Vi tilpasser resurfacer etter din huds behov, spesialmaske, utklemming, alt huden din trenger fra denne fantastiske serien.

Pris 1295:-

C- Infusion Peel -75min

Denne antioksidantbomben polerer huden og gir øyeblikkelig nytt liv til en sliten/grå hud. C-Infusion Peel reparerer UV-skader i huden, virker forebyggende mot pigmentering, beskytter hudceller ved å tilsette kraftige antioksidanter, er svært fuktighetsgivende og gir en klar utjevnende effekt på hudtonen. Behandlingen inkluderer rens, syrepensling, massasje av ansikt og dekolletasje og spesialmaske.

Pris 1595:-